Detalii Livrare

 

  • Livrarea se face în România prin curier rapid
  • Cu plata ramburs – 25 lei transportul
  • Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 1000 de lei  – cu plata ramburs

 

  • Pentru transportul articolelor achiziționate de pe viamacovei.ro în afara țării, vă rugăm să apelați numărul de telefon: +40 744307675

CUM CUMPĂR

Pentru a comanda trebuie să vă selectați produsul dorit, apăsați butonul ”adaugă în coș” apoi aveți două variante: una de a continua cumpărăturile iar cealaltă de a finaliza comanda. Daca ați optat pentru finalizarea comenzii aveți două variante: să comandați folosind metoda “cont oaspete” în care nu este necesar un cont pe site sau alegând să faceți un cont pe site.

Următorul pas este completarea informațiilor obligatorii (e-mail, adresa, număr de telefon) cu ajutorul cărora facturarea și expedierea se va face în cele mai bune condiții. După ce au fost salvate aceste date urmează să vă alegeți modalitatea de livrare la care se adaugă costul de transport.

Comanda se livrează in 24-72 de ore în toată țara.

CUM PLĂTESC

Plata se va face ramburs la curier sau on-line cu cardul urmând pașii indicați atunci când plasați o comandă.

Online cu card bancar prin Stripe (Visa/Mastercard/AmericanExpress).

Daca ați ales metoda de plată ”Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard) se efectuează prin intermediul sistemului “3D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

Important de știut! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

INFORMAȚII LIVRARE

 

  • Livrarea se face în România prin curier
  • Cost livrare pentru plata ramburs – 25 lei
  • Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 1000 de lei
  • Livrarea în Europa este disponibilă, însă este nevoie să ne contactați în prealabil 0744307675

CONDIȚII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

  • Cost livrare pentru retur produs – 25 lei

În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului.

ViaMacovei dorește ca produsele oferita să fie în deplină concordanță cu nevoile clienților, în caz contrar, Consumatorul are dreptul să notifice prin orice metodă dorește că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”. În situația menționată mai sus, clienții noștri pot returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură. Returnarea produselor se va face prin curier cu confirmare de primire . SC MAGIC BUSINESS VMV SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 14 zile de la data înregistrării si verificării returului. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de către client. Suma înapoiată clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achiziție a produsului. Toate produsele returnate trebuie să fie într-o stare perfectă, fără urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale și în ambalajul original, cu toate accesoriile aferente și cu certificatul de garanție în original.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta telefonic – 0744307675.