BUN VENIT LA VIAMACOVEI!

CONDIȚII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonanței nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului”. Notificarea se va dată, semna și trimite de către Dumneavoastră prin curier la adresa: Stradă Verii 9A, Piatra Neamț 610095.

Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră. SC MagicBusiness VMV SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 14 de zile de la dată denunțării de către dumneavoastră a contractului.

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului https://viamacovei.ro/ – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte date – este proprietatea viamacovei.ro și a furnizorilor săi și este aparat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul https://viamacovei.ro/  a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR

SC MagicBusiness VMV SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Site-ul viamacovei.ro și materialele aferente sunt folosite „așa cum sunt” și „atât cât sunt disponibile” fără garanțîi de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc. SC MagicBusiness VMV SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele viamacovei.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

SC MagicBusiness VMV SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății SC MagicBusiness VMV SRL, fără acordul scris al acesteia.

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viață privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.SC MagicBusiness VMV SRL are dreptul de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. SC MagicBusiness VMV SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societății SC MagicBusiness VMV SRL și afiliatilor/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifică, adapta, publică, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezența aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societății SC MagicBusiness VMV SRL și afiliatilor/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Utilizarea (vizitarea sau cumpărarea de produse) site-lui www.viamacovei.ro implică acceptarea unor termeni și condițîi. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citită oricând pe site-ul nostru.

CONDIȚII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonanței nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului”. Notificarea se va dată, semna și trimite de către Dumneavoastră prin curier la adresa: Strada Verii 9A, Piatra Neamț 610095. În situația menționată mai sus, Dumneavoastră veți returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de Dumneavoastră. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră. SC MagicBusiness VMV SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 14 de zile de la dată denunțării de către dvs a contractului.

Orice conflict apărut între SC MagicBusiness VMV SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplică prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor românești.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalida, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. În momentul cumpărării și lansării comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

 POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

I Politică privind protecția datelor personale:

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și în conformitate cu Regulamentul 679/2016 aplicabil din 25.05.2018, SC MagicBusiness VMV SRL la OSIM are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră.

Principii de protecție a datelor:

  • Colectarea datelor personale se va face numai în scopurile specificate, explicite și legitime;
  • Datele nu vor fi procesate către terți într-o manieră incompatibilă cu acele scopuri;
  • Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;
  • Procesarea datelor se va face într-o manieră legală, corectă și transparență;
  • Toate datele personale vor fi păstrate confidențial și stocate într-o manieră ce asigura securitatea necesară;
  • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terțe decât în cazul în care acest lucru este necesar în scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
  • Persoanele vizate au dreptul de a solicită accesul la datele personale, rectificarea și ștergerea acestora, împotrivirea sau restricționarea de la procesarea datelor, cât și de la dreptul de portabilitate a datelor;

Datele personale – înseamnă orice informație care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă; Datele personale includ toate tipurile de informații directe sau indirecte (și anume utilizate în legătură cu alte date) ce se referă la persoană subiect, cum ar fi nume, dată de naștere, adrese, adrese de email, numere de telefon, etc.

Colectarea datelor personale – Datele pe care le colectăm pot include următoarele: Numele și datele de contact (nume/prenume/adresa de email/adresa poștală/număr de telefon/dată de naștere a dvs/a copiilor); Colectăm parole și informații de securitate similare folosite pentru autentificarea și pentru accesarea contului; Colectăm date despre dispozitivul dvs. și despre modul în care dvs. și dispozitivul interacționați cu produsele noastre; Colectăm date despre caracteristicile pe care le utilizați și articolele pe care le achiziționați și paginile web pe care le vizitați; colectăm date despre dispozitivul și rețeaua pe care le utilizați pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare și aplicațiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs, adresa IP, setările regionale și setările de limba.

Scopul colectării datelor: informarea clienților privind situația contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile și serviciile achiziționate; realizarea de etichete personalizate cu numele fiecărui client în parte și transmiterea de felicitări cu ocazia zilelor onomastice ale copiilor; transmiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (email, SMS), numai în cazul în care persoană vizată și-a exprimat în mod explicit acordul; cercetarea de piață, urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului clientului.

Accesul și rectificarea sau ștergerea datelor personale – clienții au dreptul de a solicită în orice moment accesul la rectificarea, portabilitatea, ștergerea sau restricționarea procesării datelor colectate; Pentru păstrarea datelor personale actualizate, recomandăm utilizatorilor să ne informeze despre orice schimbare sau discrepanța.

Dacă nu doriți să primiți noutăți și oferte promoționale din partea noastră sau considerați că abonarea dvs. s-a realizat din greșeală, puteți trimite un mesaj la scmagicbusiness@gmail.com  cu textul „DEZABONARE”.

Întrebări legate de securitatea datelor personale pot fi trimisă către SC MLB AC HANDMADE SRL la adresa de email: scmagicbusiness@gmail.com

II Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifică conținutul site-ului https://viamacovei.ro/ sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul, va fi considerată tentativă de fraudă și va fi pedepsită penal conform legislației române în vigoare de către autoritățile competențe.

III Limitare de responsabilitate

Nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site și orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal.

Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

SC MagicBusiness VMV SRL nu poate garanta că prezențele pagini nu conțin erori, și asigura că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze SC MagicBusiness VMV SRL prin unul din mijloacele afișate în pagină de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informații, această are că scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile SSC MagicBusiness VMV SRL, dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

LEGĂTURĂ CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de SC MLB AC HANDMADE SRL utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea să. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplică condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

SC MagicBusiness VMV SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul [https://viamacovei.ro/] și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către SC MagicBusiness VMV SRL; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către SC MagicBusiness VMV SRL a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagină Contact din site); alte activități întreprinse de SC MagicBusiness VMV SRL și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

SC MagicBusiness VMV SRL va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării va rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site